[AMA Recap] – LETMETRADE và Blockchain Crews ngày 04/29/2020

192
SHARES
1.5k
VIEWS

Related articles

20h ngày 04/29 vừa qua, sàn giao dịch Letme Trade đã tổ chức một buổi đáp trên Blockchain Crews. Dưới đây là tóm tắt nội dung chính của buổi AMA này.

Khách mời: Mr. Lê Hồng Thái
Thời gian: 20h tối Thứ Tư, ngày 04/29/2020

Địa điểm: @Blockchaincrews
Phần quà 200$ dành cho các bạn có câu hỏi hay về sàn Letme Trade.

AMA BlockChainCrews – LETMETRADE sẽ có 3 phân đoạn:
+?Segment 1 : Đặt câu hỏi cho team LMT tại đây : https://forms.gle/7R2iZkEbLZKm6EFZ9
?Segment 2 : Câu hỏi tự do “ASK ME ANYTHING”. Đại diện LETMETRADE sẽ trả lời các câu hỏi từ cộng đồng
+ Segment 3 : Quiz⏳: Một số câu hỏi về LETMETRADE, mỗi câu hỏi sẽ có 2 câu trả lời đúng và nhanh nhất.
https://t.me/BlockChainCrewS

Link tìm hiểu dự án :

Sau đây, đôi lời giới thiệu về người đại diện của Letme Trade:

Mark :
Anh có thể giới thiệu qua một chút về bản thân mình và nền tảng Letmetrade được không ?

Mr.Thai :
Xin chào mọi người, tôi rất vui khi được ở đây và tham gia AMA với Blockchain CrewS ngay hôm nay. Tôi là Lê Thái, Đại diện LMT Việt Nam. Kinh nghiệm của tôi về tiền điện tử bắt nguồn từ năm 2016. Kể từ đó, tôi đã làm việc với các cộng đồng khác nhau và cộng tác với nhiều sàn giao dịch khác nhau. Vào một dịp năm nay, tôi đã có quyền tham gia LMT và làm việc cùng với những người đam mê tiền điện tử khác nhau như Jeremy và các đồng nghiệp khác từ LMT. Bây giờ tôi đang nhắm đến việc kết nối thêm các cộng đồng và nhóm giao dịch với LMT để cùng phát triển.

LMT là một nhà môi giới tiền điện tử hàng đầu thế giới.
Nó được phát triển bởi một nhóm các chuyên gia có nhiều năm kinh nghiệm về tiền điện tử và tài chính truyền thống. Nó giúp bạn vượt trội trong giao dịch tiền điện tử.

Kinh doanh 3 lõi mà LMT đang cung cấp là Giao dịch hợp đồng với giao dịch sao chép, giao dịch giao ngay và giao dịch Mini độc đáo LMT.
Các nhà giao dịch ký quỹ có kinh nghiệm có thể giao dịch với hợp đồng của chúng tôi với đòn bẩy x100 và trở thành một nhà giao dịch chuyên nghiệp. Là một người giao dịch chuyên nghiệp, bạn có thể kiếm được tới 10% chia sẻ lợi nhuận từ những người theo dõi bạn giao dịch lợi nhuận. Đối với những người không có nhiều kinh nghiệm giao dịch, họ có thể chọn theo dõi người giao dịch chuyên nghiệp trong cộng đồng người giao dịch LMT.

Giao dịch nhỏ là sản phẩm giao dịch độc đáo của LMT, dành cho nhà giao dịch mới để theo dõi diễn biến giá cả thị trường và suy đoán về sự thay đổi giá trong thời gian ngắn. Có hai cách giao dịch nhỏ bao gồm hợp đồng nhỏ và tùy chọn nhỏ.

Là một nhà môi giới tiền điện tử, LMT cũng cung cấp cho người dùng giao dịch giao ngay, nơi bạn có thể tận hưởng thanh khoản từ các sàn giao dịch khác nhau. Trader có thể giao dịch với báo giá (tương tự OTC) hoặc với sổ đặt hàng. Hơn nữa, Trader có thể tận dụng thuật toán thực hiện của chúng tôi khi giao dịch thị trường giao ngay.

Mark :
Hiện tại, Letmetrade em được biết, thấy đang chạy rất nhiều chương trình event hay, anh có thể giới thiệu qua cho mọi người cách thức tham gia và thể lệ như thế nào không ạ ? Bên cạnh đó có một vài cập nhât rất mới lạ của Letmetrade trên IOS, anh có thể chia sẻ với mọi người được không ạ ?

Mr.Thai :
Thương nhân đã được giao dịch với chúng tôi trên PC hoặc trang web di động. Nhiều người trong số họ đang mong đợi một ứng dụng gốc từ iOS hoặc Android. Chúng tôi lắng nghe các yêu cầu của khách hàng và đánh giá cao những người đã tham gia chương trình thử nghiệm beta của chúng tôi. Sau một vài tuần phát triển và thử nghiệm, chúng tôi vui mừng thông báo phiên bản APP mới này. Nó sẽ được ra mắt vào thứ hai tới. Hãy theo dõi chúng tôi https://t.me/letmetrade_vi

Để chào mừng ngày giải phóng miền Nam và ngày thống nhất đất nước Việt Nam, chúng tôi sẽ tổ chức một chiến dịch Cướp kho báu. Trong chiến dịch này, giải độc đắc là 1 BTC với tổng giải thưởng không giới hạn. Chúng tôi sẽ tặng vé MIỄN PHÍ trong AMA ngày hôm nay.

Để biết thêm thông tin, bạn có thể tham khảo tại đây: https://letmetrade.zendesk.com/hc/vi/articles/900000735886

Mọi người có thể tham gia sự kiện 10000 USDT mới của LETMETRADE tại đây : https://t.me/BlockChainCrewS/912701

Segment 1

Question 1: Currently there are many exchange with high technology, security,low fee ….Such as Snapex, Bingbon,…So What is the advantage between #LMT and other exchange ? Why should we trust and use LMT ?

Mr.Thai :
We are confident to be an unique platform in the market. We cares about the users value on trading. Our product fits the range from retail to professional traders

Unlike other CFD platform, we have both spot and swap in spot trading that help all range of user to get fit into the market..The Swap function is extremely
user friendly. User could only purchase the crypto in one click in the biggest liquidity pool in the market.

We believe trading is a process. So we release innovative product, mini option and mini contract.Retail user can follow pro traders order in copy trade and they could train up their trading sense in mini.It is a simplified version of the current Contract function. The initial thought is for traders with less trading experience to get familiar with the crypto market and trading process. Once they master the trading skills, traders can move on to trade the Contract
In terms of copy trade with contract trading ,we impose very LITTLE LIMIT for pro-trader and followers. I think this can stand out in the Copy trade. We are also keep on improving our copy trade. For example, we adjusted the copy trade profit sharing model to affiliate after we hear feedback from our community leaders. We maintain a constant system upgrade schedule to meet the customer’s feedback. We introduce a simple fee structure in contract trading. All of these features and the attitude make us an unique platform in the market

Dịch:
Chúng tôi tự tin là một nền tảng độc đáo trên thị trường. Chúng tôi quan tâm đến giá trị người dùng khi giao dịch. Sản phẩm của chúng tôi phù hợp với phạm vi từ bán lẻ đến thương nhân chuyên nghiệp

Không giống như các nền tảng CFD khác, chúng tôi có cả giao dịch spot và giao dịch giao ngay, giúp tất cả các phạm vi người dùng có thể phù hợp với thị trường .. Chức năng Hoán đổi cực kỳ thân thiện với người dùng. Người dùng chỉ có thể mua tiền điện tử chỉ bằng một cú nhấp chuột trong nhóm thanh khoản lớn nhất trên thị trường.

Chúng tôi tin rằng giao dịch là một quá trình. Vì vậy, chúng tôi phát hành sản phẩm sáng tạo, tùy chọn nhỏ và hợp đồng nhỏ. Người dùng có thể theo dõi các nhà giao dịch chuyên nghiệp trong giao dịch sao chép và họ có thể rèn luyện ý thức giao dịch của mình trong mini. Đây là phiên bản đơn giản của chức năng Hợp đồng hiện tại. Suy nghĩ ban đầu là dành cho các nhà giao dịch có ít kinh nghiệm giao dịch để làm quen với thị trường tiền điện tử và quy trình giao dịch. Một khi họ thành thạo các kỹ năng giao dịch, các nhà giao dịch có thể chuyển sang giao dịch Hợp đồng.
Về mặt giao dịch sao chép với giao dịch hợp đồng, chúng tôi áp đặt GIỚI HẠN rất nhỏ cho người giao dịch và người theo dõi. Tôi nghĩ rằng điều này có thể nổi bật trong giao dịch Sao chép. Chúng tôi cũng đang tiếp tục cải thiện giao dịch sao chép của chúng tôi. Ví dụ: chúng tôi đã điều chỉnh mô hình chia sẻ lợi nhuận thương mại sao chép thành chi nhánh sau khi chúng tôi nghe phản hồi từ các nhà lãnh đạo cộng đồng của chúng tôi. Chúng tôi duy trì một lịch trình nâng cấp hệ thống liên tục để đáp ứng phản hồi của khách hàng. Chúng tôi giới thiệu một cấu trúc phí đơn giản trong giao dịch hợp đồng. Tất cả các tính năng này và thái độ làm cho chúng tôi trở thành một nền tảng độc đáo trên thị trường.

Question 2 : Can you share with us some of the future plans, such as the marketing development plan and recent activity plan for the LETMETRADE?

Mr.Thai :
Currently, we are offering 3 core products Contract trading with copy trade, Spot trading, and LMT’s unique Mini trading. In short term, we will continue to optimize each of the trading features.

In our product roadmap in 2020, we are considering the following:
Simplify our spot trading experience
New trading pairs in contract trading
New products in mini-trading
New Use cases for LMTP

Dịch:
Hiện tại, chúng tôi đang cung cấp 3 sản phẩm cốt lõi Giao dịch hợp đồng với giao dịch sao chép, giao dịch giao ngay và giao dịch Mini độc đáo của LMT. Trong ngắn hạn, chúng tôi sẽ tiếp tục tối ưu hóa từng tính năng giao dịch.

Trong lộ trình sản phẩm của chúng tôi vào năm 2020, chúng tôi đang xem xét những điều sau đây:
_Đơn giản hóa kinh nghiệm giao dịch tại chỗ của chúng tôi
_Cặp giao dịch mới trong giao dịch hợp đồng
_Sản phẩm mới trong giao dịch nhỏ
_Các trường hợp sử dụng mới cho LMTP.

Question 3: As we know, every successful project has a few stories behind the scenes, what’s the story behind LMT success?
What was that vision when it first emerged as an idea? Are there any special prototypes or upcoming LMT updates that you want to show/share with us?
Mr.Thai:LMT stands for Let Me Trade, which established in 2019 with the head-quarter in Hong kong and footprint across the globe. We are a world’s leading crypto broker and aiming to enable traders to excel in trading. LMT is developed by a team of professionals with years of experience in crypto-currency and traditional finance. It helps you excel in trading crypto-currency.The 3 core products LMT is offering are Contract trading with copy trade, Spot trading, and LMT’s unique Mini trading.Experienced margin traders can trade with our contract with x100 leverage and become a pro-trader. As a pro-trader, you can earn up to 10% profit sharing from your followers’ profit trades. For those without lots of trading experiences, they can choose to follow pro-trader in LMT’s trader community.
Mini Trading is LMT’s unique trading product for new trader to monitor market price movement and speculate on the price change in short time. There are two ways of mini trading including mini-contract and mini-option.As a crypto broker, LMT also provides user with spot trading where you can enjoy the liquidity from various exchanges. Trader can trade with price quote (similar to OTC) or with order book. Moreover, Trader can leverage our execution algorithm when trading spot market.

Dịch :
LMT là viết tắt của Let Me Trade, được thành lập vào năm 2019 với trụ sở tại Hong kong và dấu chân trên toàn cầu. Chúng tôi là một nhà môi giới tiền điện tử hàng đầu thế giới và nhằm mục đích cho phép các nhà giao dịch vượt trội trong giao dịch. LMT được phát triển bởi một nhóm các chuyên gia có nhiều năm kinh nghiệm về tiền điện tử và tài chính truyền thống. Nó giúp bạn vượt trội trong giao dịch tiền điện tử.

Ba sản phẩm cốt lõi mà LMT đang cung cấp là Giao dịch hợp đồng với giao dịch sao chép, giao dịch giao ngay và giao dịch Mini độc đáo LMT.

Các nhà giao dịch ký quỹ có kinh nghiệm có thể giao dịch với hợp đồng của chúng tôi với đòn bẩy x100 và trở thành một nhà giao dịch chuyên nghiệp. Là một người giao dịch chuyên nghiệp, bạn có thể kiếm được tới 10% chia sẻ lợi nhuận từ những người theo dõi bạn giao dịch lợi nhuận. Đối với những người không có nhiều kinh nghiệm giao dịch, họ có thể chọn theo dõi người giao dịch chuyên nghiệp trong cộng đồng người giao dịch LMT.
Giao dịch nhỏ là sản phẩm giao dịch độc đáo của LMT, dành cho nhà giao dịch mới để theo dõi diễn biến giá cả thị trường và suy đoán về sự thay đổi giá trong thời gian ngắn. Có hai cách giao dịch nhỏ bao gồm hợp đồng mini và tùy chọn mini.

Là một nhà môi giới tiền điện tử, LMT cũng cung cấp cho người dùng giao dịch giao ngay, nơi bạn có thể tận hưởng thanh khoản từ các sàn giao dịch khác nhau. Trader có thể giao dịch với báo giá (tương tự OTC) hoặc với sổ đặt hàng. Hơn nữa, Trader có thể tận dụng thuật toán thực hiện của chúng tôi khi giao dịch thị trường giao ngay.

Quesiton 4: Safety and security are always the most important things. So what is the security mechanism of LMT wallet to ensure user assets do not become the target of hackers?

Mr.Thai :
We are working blockchain security experts such as Cobo Wallet to protect and secure customer’s funding. And LMT cares about funding’s security. In crypto industry, funding security is very critical. There are lots of exchanges once were very successful but got bankrupt because of a single hack. We are aware of that from our experiences. We work with the top security expert in this industry to ensure funding is secure with us.

And I would summarize into the followings 3 points.

LMT cares about our user and partners. We listen and improve. For example, we adjusted the copy trade profit sharing model to affiliate after we hear feedback from our community leaders. We maintain a constant system upgrade schedule to meet the customer’s feedback. We introduce a simple fee structure in contract trading.

LMT cares about funding’s security. In crypto industry, funding security is very critical. There are lots of exchanges once were very successful but got bankrupt because of a single hack. We are aware of that from our experiences. We work with the top security expert in this industry to ensure funding is secure with us.

LMT cares about innovation. There are lots of trading platform in the market, what really differentiate us from the other platform is innovation. We launched the industry-first mini-trading. It was inspired from the traditional equity future and option structure product. The current mini-trading is not the final version. We will continue to improve and innovate.

Dịch :
Chúng tôi đang làm việc với các chuyên gia bảo mật blockchain như Cobo Wallet để bảo vệ và bảo đảm tài trợ cho khách hàng. Và LMT quan tâm đến việc tài trợ an ninh trên mạng. Trong ngành công nghiệp tiền điện tử, bảo mật tài trợ là rất quan trọng. Có rất nhiều trao đổi một lần rất thành công nhưng đã bị phá sản vì một lần hack. Chúng tôi nhận thức được điều đó từ kinh nghiệm của chúng tôi. Chúng tôi làm việc với chuyên gia bảo mật hàng đầu trong ngành này để đảm bảo tài trợ được an toàn với chúng tôi.

Và tôi sẽ tóm tắt thành 3 điểm sau đây.

LMT quan tâm đến người dùng và đối tác của chúng tôi. Chúng tôi lắng nghe và cải thiện. Ví dụ: chúng tôi đã điều chỉnh mô hình chia sẻ lợi nhuận thương mại sao chép thành chi nhánh sau khi chúng tôi nghe phản hồi từ các nhà lãnh đạo cộng đồng của chúng tôi. Chúng tôi duy trì một lịch trình nâng cấp hệ thống liên tục để đáp ứng phản hồi của khách hàng. Chúng tôi giới thiệu một cấu trúc phí đơn giản trong giao dịch hợp đồng.

LMT quan tâm đến việc tài trợ an ninh trên mạng. Trong ngành công nghiệp tiền điện tử, bảo mật tài trợ là rất quan trọng. Có rất nhiều trao đổi một lần rất thành công nhưng đã bị phá sản vì một lần hack. Chúng tôi nhận thức được điều đó từ kinh nghiệm của chúng tôi. Chúng tôi làm việc với chuyên gia bảo mật hàng đầu trong ngành này để đảm bảo tài trợ được an toàn với chúng tôi.

LMT quan tâm đến sự đổi mới. Có rất nhiều nền tảng giao dịch trên thị trường, điều thực sự khác biệt chúng tôi với nền tảng khác là sự đổi mới. Chúng tôi đã đưa ra giao dịch nhỏ đầu tiên trong ngành. Nó được lấy cảm hứng từ tương lai công bằng truyền thống và sản phẩm cấu trúc tùy chọn. Giao dịch mini hiện tại không phải là phiên bản cuối cùng. Chúng tôi sẽ tiếp tục cải thiện và đổi mới.

Question 5 : LMT mới chỉ có spot trading và margin trading cho một số cặp giao dịch. Bạn có kế hoạch mở rộng thêm cặp giao dịch như vàng, dầu thô, ngoại hối không? Là một người chơi mới, bạn có chiến lược tiếp thị thu hút thị trường này không? Có chiến dịch nào sắp tới như tặng quà LMTP hay Voucher?

Mr.Thai:
Absolutely! As we are launching LMT Pro App on iOS and Android. Many thanks to users who join our beta testing. At the same time, we also want to celebrate the upcoming Vietnam Reunification day on April 30th with you!

So we decide to host a campaign “Crypto Treasure Hunter with unlimited prize pool”. Free chance to win up to 1 BTC It is like a playing a crypto slot machine, for more details please stay tuned in our community.

Currently we’re working on the product development and improvement and I would like to say that after this Treasure Hunter campaign. We will have another irresistible campaign in the next couple of weeks. Please stay stuned!

Dịch :
Chắc chắn rồi! Vì chúng tôi đang khởi chạy Ứng dụng LMT Pro trên iOS và Android. Rất cám ơn người dùng đã tham gia thử nghiệm beta của chúng tôi. Đồng thời, chúng tôi cũng muốn kỷ niệm ngày Thống nhất Việt Nam sắp tới vào ngày 30 tháng 4 với bạn!

Vì vậy, chúng tôi quyết định tổ chức một chiến dịchCrypto Treasure Hunter với giải thưởng không giới hạn. Cơ hội miễn phí để giành được tới 1 BTC Giống như chơi máy đánh bạc bằng tiền điện tử, để biết thêm chi tiết, vui lòng theo dõi trong cộng đồng của chúng tôi.

Hiện tại chúng tôi đang nghiên cứu phát triển và cải tiến sản phẩm và tôi muốn nói rằng sau chiến dịch Treasure Hunter này. Chúng tôi sẽ có một chiến dịch không thể cưỡng lại trong vài tuần tới. Hãy ở lại choáng váng!

Segment 2 : FREE QUESION

Q1: Sự tin tưởng là rất quan trọng cho một sàn giao dịch. Làm cách nào khách hàng có thể tin tưởng, lưu trữ an toàn tài sản và giao dịch trên LMT?
Q1: Trust is very important for an exchange. How can customers trust, securely store assets and trade on LMT?

Mr.Thai:
We have so far build a lot trust to our partners, they are all feeling safe to work with us.
Globally, we are working with Binance, Huobi, OKEX, Bitmax and other leaders in the industry as a broker to aggregate liquidity.
We are working blockchain security experts such as Cobo Wallet to protect and secure customer’s funding.
We are also working with leading trading algorithm companies from traditional financial industry such as Gensys, who offers trading algorithm to mutual funds with billion dollar asset in stock market.
We are working with media leaders in crypto such as ChainNews, PANews, Coinvoice, Jinse, BiShiJie, Huoxing and etc.
Here in Vietnam, we are working with top community leaders such as TCVN, Coin98, HC Capital, Marcus and many more like Blockchain CrewS.

Q2: Whats the utilities of LMTP? What are the benefits for users of LMTP hold?

Mr.Thai:
LMT Point (LMTP) is a loyalty point rewarded to users on the LMT platform. LMT will continue to build our ecosystem based on LMTP. You can earn by LMT Point by completing simple tasks. You can use LMTP to trade in Mini contract and mini option. We have received a lot of great feedbacks towards the LMTP, we are exploring to build more use case for LMTP in the near future.

Q3: Mr.Thai please let me ask LMT is planning to expand into securities or foreign exchange field? What is the strategy to promote LMT?

Mr.Thai:
In our product roadmap in 2020, we are considering the following:
Simplify our spot trading experience
New trading pairs in contract trading
New products in mini-trading
New Use cases for LMTP

Q4: How does Letmetrade evaluate the potential of Vietnam’s cryptocurrency market before and after investing here?

Mr.Thai:
Vietnam is always one of the most important market. Since our launch here in February, we have been building few features, copy trade, cotract trade, mini-contract, mini option..We have been receiving great feedbacks on it.

In our product roadmap in 2020, we are considering the following
Simplify our spot trading experience
New trading pairs in contract trading
New products in mini-trading
New User case for LMTP

Q5: • Futures trading has boomed in recent years. Are you planning to enable this form of trading on LetMeTrade?
• What advantages does a broker like LetMeTrade offer that an Exchange like Binance cannot offer? What are the advantages of the broker? And especially those of LMT

Mr.Thai:
I would summarize into the followings 3 points.

LMT cares about our user and partners. We listen and improve. For example, we adjusted the copy trade profit sharing model to affiliate after we hear feedback from our community leaders. We maintain a constant system upgrade schedule to meet the customer’s feedback. We introduce a simple fee structure in contract trading.

LMT cares about funding’s security. In crypto industry, funding security is very critical. There are lots of exchanges once were very successful but got bankrupt because of a single hack. We are aware of that from our experiences. We work with the top security expert in this industry to ensure funding is secure with us.

LMT cares about innovation. There are lots of trading platform in the market, what really differentiate us from the other platform is innovation. We launched the industry-first mini-trading. It was inspired from the traditional equity future and option structure product. The current mini-trading is not the final version. We will continue to improve and innovate.

Q6: Let Me Trade now has many attractive programs for users to install LMT applications, so what are the utilities that the application brings compared to the web? Does LMT support OTC transactions?

Mr.Thai:
As a crypto broker, LMT also provides user with spot trading where you can enjoy the liquidity from various exchanges. Trader can trade with price quote (similar to OTC) or with order book. Moreover, Trader can leverage our execution algorithm when trading spot market.

LMT’s Token Swap charges NO transaction fee.x`
Spot trading with order commission fee is 0.1% (maker and taker)
Contract trading is 0.075% at position close.
Mini-contract is 10LMTP/0.1 USDT at promotion.
Mini-option is FREE.

Q7: In the first step of introducing LMT in Vietnam market, how have you received the feedback? Are current users of LMT positive? Please share practical information for us about LMT. Thank you.

Mr.Thai:
You can find us on these social media platforms, we’re always here for listening.
Telegram_VN: https://t.me/letmetrade_vi
Twitter: https://twitter.com/LMT_Trade
Facebook:https://www.facebook.com/LetMeTradeGlobal/
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UClBKUTZ_9PwJdiMig8XvpEA (https://www.youtube.com/channel/UClBKUTZ_9PwJdiMig8XvpEA)

Q8: In past years many cryptocoins and crypto exchanges are prone to hacking,…How you can assure to crypto traders that LMT has strong security and privacy to prevent hacking ?
What are killer features of LMT that will attract most of traders ???

Mr.Thai:
The 3 killing features LMT offering are Contract trading with copy trade, Spot trading, and LMT’s unique Mini trading.

Experienced margin traders can trade with our contract with x100 leverage and become a pro-trader. As a pro-trader, you can earn up to 10% profit sharing from your followers’ profit trades. For those without lots of trading experiences, they can choose to follow pro-trader in LMT’s trader community.

Mini Trading is LMT’s unique trading product for new trader to monitor market price movement and speculate on the price change in short time. There are two ways of mini trading including mini-contract and mini-option.

As a crypto broker, LMT also provides user with spot trading where you can enjoy the liquidity from various exchanges. Trader can trade with price quote (similar to OTC) or with order book. Moreover, Trader can leverage our execution algorithm when trading spot market.

Q9: What is your long-term vision about the industry which #LMT project is working at?Cryptocurrency industry is always thriving, what plans do you have to keep up with technology trends?

Mr.Thai:
As we mentioned earlier, we are offering 3 core products Contract trading with copy trade, Spot trading, and LMT’s unique Mini trading. In short term, we will continue to optimize each of the trading features.

In our product roadmap in 2020, we are considering the following
Simplify our spot trading experience
New trading pairs in contract trading
New products in mini-trading
New User case for LMTP

If you have specific feature you need, feel free to contact us. https://t.me/letmetrade_vi (https://t.me/letmetrade_vi)

Q10: Can you briefly explain how the Top milestones that the lmt team aims to execute before the end of this year or going to execute in future, will help them succeed and What lmt may look like in 2020 and beyond?

Mr.Thai:
Vietnam is always one of the most important market. Since our launch here in February, we have been building few features, copy trade, cotract trade, mini-contract, mini option..We have been receiving great feedbacks on it.

In our product roadmap in 2020, we are considering the following
Simplify our spot trading experience
New trading pairs in contract trading
New products in mini-trading
New User case for LMTP

If you have specific feature you need, feel free to contact us.

Q11: What are the best services provided by LMT for traders and investors in digital asset trading?

Mr.Thai:
The 3 core business LMT is offering are Contract trading with copy trade, Spot trading, and LMT’s unique Mini trading.
Experienced margin traders can trade with our contract with x100 leverage and become a pro-trader. As a pro-trader, you can earn up to 10% profit sharing from your followers’ profit trades. For those without lots of trading experiences, they can choose to follow pro-trader in LMT’s trader community.
Mini Trading is LMT’s unique trading product for new trader to monitor market price movement and speculate on the price change in short time. There are two ways of mini trading including mini-contract and mini-option.
As a crypto broker, LMT also provides user with spot trading where you can enjoy the liquidity from various exchanges. Trader can trade with price quote (similar to OTC) or with order book. Moreover, Trader can leverage our execution algorithm when trading spot market.

Q12: How LMT generates Liquidity into their trading platform ?

Mr.Thai:
Liquidity is never a problem to us. We aggregate the biggest exchanges’ liquidity. Globally, we are working with Binance, Huobi, OKEX, Bitmax and other leaders in the industry as a broker to aggregate liquidity. The high liquidity us to offer the best price and volume in the market.
We are offering 7/24 customer support, we emphasie on geograghical support. For example, we have Vietnam telegram group, our CM will always take care of your needs
Reputation, our team has been working the the industry in years. We have built a lot of good relationship with different stakeholders..

Segment 3 : Quiz

Câu 1 : Sau khi copytrade trên LMT :

A: Lệnh thua sẽ mất, lệnh thắng sẽ được chia 1 phần cho người mà bạn copy.
B: Lệnh thắng và lệnh thua được chia theo quy định của người cho copy.
C: Lệnh thua sẽ mất, lệnh thắng thì ăn tất.

Câu 2: Chương trình khuyến mãi “”Tham gia với chúng tôi, Trò chuyện và giành được 50.000 LMTP”” từ 7 giờ tối ngày 7 tháng 4 đến 7 giờ tối ngày 30 tháng 4 (UTC + 8), giải nhất sẽ nhận được bao nhiêu LMTP?

A: 5.000 LMTP
B: 10.000 LMTP
C: 15.000 LMTP
D: 20.000 LMTP

Câu 3: Min rút tối thiểu của USDT-ERC20 từ LETMETRADE là bao nhiêu?

A: KHÔNG CÓ MIN RÚT
B: 5 USDT
C: 10 USDT
D: 15 USDT

Related Posts